Rusta och Matcha

Vi hjälper dig till en ny sysselsättning! Vi är stolta över att kunna berätta att var tredje person som har deltagit i vårt program har gått vidare till en givande anställning eller påbörjat studier. Det är inte bara ett bevis på vår framgång, utan det är också ett tydligt tecken på att vi vet vad som krävs för att hjälpa dig nå dina karriärmål.

Med en beprövad erfarenhet av arbetsmarknaden och en djup förståelse för dina behov, är vi här för att ge dig verktygen som krävs för att snabbt och effektivt ta dig ut i arbetslivet. Tillsammans kommer vi att rusta dig med de verktyg och den kunskap som krävs för att snabbt nå dina karriärmål. Ta det första steget och kontakta oss redan idag!

Arena Workforce– din partner inom arbetslivet

Vi på Arena Workforce stöttar dig framåt i ditt arbetssökande! I den snabbt föränderliga arbetsmarknaden är det avgörande att ha en djup förståelse för dess utmaningar och möjligheter. På Arena Workforce har vi specialiserat oss på att hjälpa människor att hitta nytt arbete eller utbildning. Vårt mål är att få ut dig i nytt arbete så snabbt som möjligt. 

Rusta och Matcha är för dig som vill ha extra stöd för att komma ut i jobb eller studier. Om du är inskriven på Arbetsförmedlingen kan du ha rätt till vår coachning där målet är att du snabbt ska komma ut i önskad sysselsättning.

En man som sitter på ett café och jobbar med sin dator

Arbete

Många tycker att det kan vara tufft att söka jobb eller utbildning på egen hand. Därför finns vi här för att ge extra stöd på vägen! I Rusta och Matcha får du en personlig karriärkonsult som motiverar, inspirerar och hjälper dig att strukturera upp en plan för att nå dina mål.

Vi hjälper dig att planera din tid hos oss och anpassar aktiviteterna efter dina behov. Vi identifierar dina styrkor och matchar dina kompetenser med vårt nätverk av arbetsgivarkontakter. Hos oss får du de verktyg du behöver för att snabbt komma ut i arbete.

Utbildning

Vi hjälper även dig att hitta rätt utbildning. Du kan boka samtal med våra studie- och yrkesvägledare som hjälper dig att hitta en passande utbildning. Våra karriärkonsulter stöttar dig också när det gäller utbildningar, eftersom utbildning i många fall är en avgörande faktor för att få jobb.

Kvinna sitter i en universitetslokal, kollar mot kameran och ler.

steg ett

Ta kontakt med Arbetsförmedlingen och se om du har rätt till Rusta och Matcha.

steg två

Om du får ett positiv besked, välj Arena Workforce som leverantör.

steg tre

När Arbetsförmedlingen fattat ett beslut kommer vi att kontakta dig och boka ett möte.

Två glada kvinnor med krulligt svart/brunt hår njuter av en gemensam läsupplevelse och ler breda leenden medan de fördjupar sig i en bok tillsammans. En inkluderande bild som förkroppsligar glädjen och betydelsen av utbildning och gemenskap

Vi erbjuder dig