fbpx
Rusta och Matcha
I programmet Rusta och Matcha hjälper vid dig hitta nytt arbete eller studier!

rusta och matcha

Vi på Arena Workforce stöttar dig framåt i ditt arbetssökande!

Rusta och Matcha är för dig som vill ha extra stöd för att komma ut i jobb eller studier. Om du är inskriven på Arbetsförmedlingen kan du ha rätt till vår coachning där målet är att du snabbt ska komma ut i önskad sysselsättning. 

Många tycker att det kan vara påfrestande att söka jobb eller utbildning på egen hand - därför finns vi här för att ge extra stöd på vägen. I Rusta och Matcha får du nämligen en personlig jobbkonsult som motiverar och inspirerar samt stöttar dig i att strukturera upp en plan för att nå ditt mål. 

Vi stöttar dig i ditt jobbsökande!

När du börjar hos oss kommer du och din jobbkonsult tillsammans lägga upp en plan för din tid hos oss. Aktiviteterna i programmet anpassas utifrån dina personliga behov, med syfte att ge dig bästa möjliga stöd. Vi identifierar dina styrkor och resurser samt hjälper dig att marknadsföra dem så att du tar dig närmare arbetsmarknaden. Hos oss finns ett stort nätverk av arbetsgivarkontakter där vi kan matcha ut dina kompetenser. Våra medarbetare har också kunskap om hur man hittar ”dolda jobb” - de jobb som inte annonseras ut. Vi säkerställer att ditt CV och personliga brev framställer dig från din bästa sida, både när det kommer till innehåll och grafisk layout. Hos oss får du med andra ord förutsättningar att snabbare komma ut i arbete.

Vill hjälper dig att hitta rätt utbildning!

Då finns isåfall möjligheten att boka samtal med våra studie- och yrkesvägledare som hjälper dig att hitta en passande utbildning. Våra jobbkonsulter stöttar dig självklart även i frågan om utbildningar, eftersom utbildning i många fall är en avgörande faktor för att få jobb idag. 

rusta och matcha

Det här erbjuder vi dig:

Kontakta Arbetsförmedlingen

Kontakta Arbetsförmedlingen och fråga om du har rätt till Rusta och Matcha

Får du ett positiv besked!

Om de svarar att du har rätt till Rusta och Matcha, ange Arena Workforce by Arbetslivsresurs som leverantör

Arbetsförmedlingen fattar beslut

När Arbetsförmedlingen har tagit ett beslut kommer vi kontakta dig och boka in ett startsamtal